google-site-verification=Q6ZwQRXiOaJnqS-cgg4nFfP_c10yadaNmmrIUXuvb9w Kullanım Koşulları | aylak abaküs*



Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon

Kullanım Koşulları

Pazartesi, Ocak 01, 2007
0 elemanlı yorum kümesi


AylakAbaküs.com adlı sitesiye girmekle, bu sayfada belirtilmiş olan "Kullanım Koşulları"nı aynı şekilde kabul etmiş sayılıyorsunuz.

Yayınlanan yazıları bazı koşullara bağlı kalarak, istediğiniz şekilde kopyalabilir ve dağıtabilirsiniz. Bunun için yazarlardan izin almanıza gerek yoktur, aşağıda açıklanmış kuralları yerine getirmeniz yeterlidir.

İçerik, telif hakları kapsamındadır ve "Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 License" ile korunmaktadır. Bundan ötürü, bütün bu kopyalama işlemleri sırasında aşağıdaki maddeleri yerine getirmelisiniz.

1) Kaynak olarak sitenin adresini belirtmek zorundasınız. Kalıcı bir bağlantı (link) vermelisiniz.


2) Ticari amaçlar için kullanamazsınız.




3) Lisansa bağlı olan yazılar üzerinde herhangi bir değişim yapamazsınız.




AylakAbaküs.com 'da yer alan bağlantılar, sizleri başka başka sitelere yönlendirebilir. Bu sitelerde yer alan içerikten ve daha sonra yapılacak olan değişikliklerden, aylakabakus.com sorumlu değildir. Aylakabakus.com'a erişiminiz, kullanmanız veya bu siteden herhangi bir ses, görüntü, yazı içeren bilgi ve belge indirmeniz nedeniyle bilgisayar donanımınızda olabilecek herhangi bir hasar veya bulaşabilecek zararlı bir virüsten aylakabakus.com sorumlu tutulamaz.

If You Enjoyed This Post Please Take a Second To Share It.

You Might Also Like

Stay Connected With Free Updates

Subscribe via Email

Sitenin yazarı

Erdinç Korkmaz