google-site-verification=Q6ZwQRXiOaJnqS-cgg4nFfP_c10yadaNmmrIUXuvb9w Futbol Haberleri : Asal Sayılar Takımı 'ndan 2 | aylak abaküs*



Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon

Futbol Haberleri : Asal Sayılar Takımı 'ndan 2

Pazar, Nisan 22, 2007
0 elemanlı yorum kümesi



Abaküs spor gazetesi, uzun süre çift sayılar takımında çalışan, sonra kafası kızıp daha gözde bir kulübe geçen 2 sayısının, Asal Sayılar takımını şampiyonluğa taşıdığı üzerinde dururken, Matematik takımları içerisinde en çok taraftarı bulunan bir takımda yer almanın da zor olduğunu belirttiğini yazdı.

Bunun üzerine 2 sayısıyla maç sonu röportaj imkanı bulan muhabirimiz, yine klişe cevaplar aldı. Önündeki dört işlem maçlarına bakacağını, bu takımda mutlu olduğunu, penaltıyı kaçırdıkları için takım adına taraftarlardan özür filan diledikleri üzerinde durdu. Çift sayılar takımında uzun yıllar çalıştıktan sonra, böyle bir takımda oynamayı seve seve kabul ettiğini söylemeyi de ihmal etmedi, başkana selamlarını veya sevgilerini iletti.

Yalnız ve yalnız iki böleni olan doğal sayılar olduklarını söyledi, sanki biz bilmiyormuşuz gibi bu halde devam etti. Kendisinden ve 1 sayısından başka böleni olmayan, 1'den büyük pozitif tam sayılar biçiminde de tanımlandıklarını hatırlattı. Bu takımda oynayan bazı arkadaşlarını saydı: 3, 5, 7, 11, 13, 17, 19, 23, 29, 31, 37, 41, 43, 47, 53, 59 Sonra biraz yoruldu, vazgeçti saymaktan. Takımın kendisi ile başladığı üzerinde durdu, kaleye yakıştığından bahsetti. Görevde kaldığı süre içinde başarıyı yakalayıp bırakmamak ve sonuca gitmenin tek hedefi olduğunu söyledi. Bu işe doğal sayılar takımında başladığını, o zamanlar babasıyla birlikte küçük yaştan itibaren Asal Sayılar’ın dört işlem maçlarını radyodan dinlediklerini söyleyen 2, küçük yaştan beri hayran olduğu bir takımda oynamaktan yeterince mutlu olduğu üzerinde durdu ve inanmayanlar için yüzündeki salak gülümsemeyi ekranlara gösterdi. Artık izin verirsek eve gitmek istediğini, maçtan sonra duş almadığını, ayakta zor durduğunu filan söyledi sonra, bizi ikna edip elimizden kurtuldu.

Unutmadan, 2 eğer gerekirse doğal sayılarda ve çift sayılarda da çalışmayı kabul edeceğini de söyledi. Vefa sahibi olan bu sportmen sayıya dört işlem maçlarında başarılar diliyoruz.


(via)


If You Enjoyed This Post Please Take a Second To Share It.

You Might Also Like

Stay Connected With Free Updates

Subscribe via Email

0 elemanlı yorum kümesi:

Yorumlarında isimler veya takma isimler mutlaka yer alsın. Türk diline aykırı olmasın. Şöyle olsun, böyle olsun.

Sitenin yazarı

Erdinç Korkmaz