google-site-verification=Q6ZwQRXiOaJnqS-cgg4nFfP_c10yadaNmmrIUXuvb9w Süper lig' e çıkmak isteyen yeni takımlara tavsiyeler | aylak abaküs*



Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon

Süper lig' e çıkmak isteyen yeni takımlara tavsiyeler

Perşembe, Mayıs 31, 2007
0 elemanlı yorum kümesi


Matematik süper lige yeni katılan takımlarda oynayan sayılarla konuştuk ve bu sonuçları elde ettik:

- Sahada sadece matematik konuşur bunu unutmayın. Bu yüzden öyle hakemlere filan kızmayın. Dört işlemlerin gidişine bakın. Bir önünüze bakın, kaleyi görün.

- Tribünlere oynamayı bırakın. Zaten onlar size bakıyor, bir sürü kamerayla ve bir sürü gözle bu oluyor. Sizin gözünüz, size kalsın, hem belki lazım olur. Yapılacak işlemleri bitirmeye bakın.

- Maçın son dakikasına çözülmesi gereken problem veya fonksiyon veya soru bırakmayın. Annemiz bize kızmaz ama, zaman ilerliyor. Maçı kazanmak zorundasınız.

- Matematikte kaçıncı ligde olduğunuz öyle çok önemli değildir, diye düşünmeyin. Birinci ligi aklınıza getirin: gelecek tonla paralar, abartılı şöhret ve altınızda arabalar, işinize yakın görkemli evler filan. Fazla önemli değil biliyorum. Bu en son tavsiyemizdir. Yoksa, bütün bunların bir anda olmasını, zaten televizyon reklamları bize her gün söylüyor. Hani bu madde boş kalmasın diye yazdım, diyelim. Ne var?
(abaküs)

If You Enjoyed This Post Please Take a Second To Share It.

You Might Also Like

Stay Connected With Free Updates

Subscribe via Email

0 elemanlı yorum kümesi:

Yorumlarında isimler veya takma isimler mutlaka yer alsın. Türk diline aykırı olmasın. Şöyle olsun, böyle olsun.

Sitenin yazarı

Erdinç Korkmaz