google-site-verification=Q6ZwQRXiOaJnqS-cgg4nFfP_c10yadaNmmrIUXuvb9w Televizyon Programı (3) Arena Haber Örneği | aylak abaküs*



Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon

Televizyon Programı (3) Arena Haber Örneği

Perşembe, Mayıs 17, 2007
0 elemanlı yorum kümesi


M.arena programı şimdi ise, Matematik TV için çalışmalar yaptı. Yine gizli kameralar hazırladı, yine dolandırıcıların, sahtekarların kabusu oldu. Matematik halkının sevgisini ve güvenini kazanmasını bildi.

- Çarpım Tablosunda Çalışan Sahte Doktor

Çarpım tablosunda bundan birkaç gün önce çalışmaya başlayan doktor, sahte çıktı! Bir ihbarı değerlendiren ekibimiz, doktorun dört işlemi biraz olsun bilse de çarpma işlemi hakkında cahil olduğunu kanıtladı. Üstelik bu konuda uzman olduğunu söyleyen doktorun orada ne işi var? Sahip olduğu diplomayı evde kendisi yaptığı öğrenilen doktor, polise teslim edildi. Çarpım tablosundaki güvenlik önlemleri artırıldı. Umarız, sayılarımız daha rahat ortamda çalışırlar.

- Merdiven Altlarında Kenar Üreten Sahtekarlar

Sağlıksız koşullarda noktaları bir araya getirmeye çalışan birkaç kendini bilmez; üçgenler ve dörtgenlerin sağlığı ile oynuyor. Bu koşullar altında birleşen noktalar geometrik şekilleri kesinlikle hasta ediyor. Bu skandalı ortaya çıkarmasını bilen ekibimiz, hem matematik tarım bakanlığına seslendi hem de bu sahtekarlarla anlaşmaya çalıştı. Haftaya bir daha geleceğimizi, o zamana kadar kendilerini düzeltmeleri gerektiğini, yoksa kameralar karşısında rezil olacaklarını söyledik. Bakalım, neler olacak?

- İki Sayının Parçalanmasıyla Sonuçlanan Karakök Hesaplaşması

Bundan bir ya da bilemedin bir saat önce, karakök içinde yaşanan çatışma/çarpışma sonucu bir sayının vefatıyla sonuçlanan bir hesaplaşmaya tanık olundu. İşin içinde Karabela Sayı olarak tanınan 9 sayısı ile Kabadayı Sayı olarak bilinen 4 sayısının olduğunu sadece biz biliyoruz. Olay sonucunda ise kalan sayı 6 ile görüşen ekibimiz, “bu işin ardında kimler var” sorusuna yanıt arıyor.

(abaküs)

If You Enjoyed This Post Please Take a Second To Share It.

You Might Also Like

Stay Connected With Free Updates

Subscribe via Email

0 elemanlı yorum kümesi:

Yorumlarında isimler veya takma isimler mutlaka yer alsın. Türk diline aykırı olmasın. Şöyle olsun, böyle olsun.

Sitenin yazarı

Erdinç Korkmaz