google-site-verification=Q6ZwQRXiOaJnqS-cgg4nFfP_c10yadaNmmrIUXuvb9w Bir Mafya Babasının Not Defteri | aylak abaküs*



Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon

Bir Mafya Babasının Not Defteri

Pazartesi, Haziran 18, 2007
0 elemanlı yorum kümesi





Matematik içerisine sızan kötü bir sayıdan çok kötü notlar:


- Sıfır sayısının bizimle çalışması için her türlü fedakarlık yapılacak. Eğer kabul ederse çarpma işlemlerinde tehdit unsuru olarak kullanılacak. Kabul etmemesinin, kabul edilemez olduğu anlatılacak. Bunun için çarpım tablosunda uygun işkenceler yapılacak.

- Matematik devletindeki yasakların artması için yeni üretim sahaları açılacak. Mesela sahte paraların üzerindeki sayılar da sahte olacak. Devlet bankasında çalışan sayılar için de bir plan hazırlanacak. Ama bu ikinci planda kalacak.

- Kullanılmayan hesap makinelerindeki sayılar ele geçirilecek ve bizim için çalışmaya başlayacak. Kabul etmeyenler bir daha hesap makinesine dönemeyecek.

- Matematikteki bütün kanunlara ve formüllere karşı savaş açmıştık. Ama unuttuğumuz bir formül varsa, buna hemen karşı çıkılacak. Bidolu formül içeren trigonometri olabilir mesela. Bu unutulmayacak.

- Bizimle çalışmak isteyen herkes hemen işe alınmayacak. ÖSS ‘deki matematik 2 bölümündeki sorular sorulacak. Test sırasında hiç ateş edilmeyecek. Kurtlar vadisi izlenmeyecek. Ayrıca cevaplar temmuzda açıklanacak, gereksiz yere heyecan yaratılacak. Böylelikle resmi bir sınav havasına bürünecek.


- Yeni bir not olursa sağ koluma yazdırılacak. Benim kolum ağırmayacak.

(abaküs)

If You Enjoyed This Post Please Take a Second To Share It.

You Might Also Like

Stay Connected With Free Updates

Subscribe via Email

0 elemanlı yorum kümesi:

Yorumlarında isimler veya takma isimler mutlaka yer alsın. Türk diline aykırı olmasın. Şöyle olsun, böyle olsun.

Sitenin yazarı

Erdinç Korkmaz