google-site-verification=Q6ZwQRXiOaJnqS-cgg4nFfP_c10yadaNmmrIUXuvb9w Eğlenilecek ve evlenilecek kızlar kümesine öneriler | aylak abaküs*



Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon

Eğlenilecek ve evlenilecek kızlar kümesine öneriler

Cumartesi, Haziran 23, 2007
0 elemanlı yorum kümesi


Hey Maço!’ şeklinde seslenilince dönüp bakan sonra sırıtabilen bir adet yurdum erkeği tarafından hazırlanan kümeler elbette vardır. Şimdi zihinlerde ve şarkılarda varolan bu kümelere neler önerebiliriz, ona bakalım.

1. Evlenilecek kızlar kümesinin elemanları aman diyeyim, sakın dışarı çıkmasın. Eğer buna teşebbüs ederse nasıl bir kümede oldukları hatırlatılmalıdır. Özel olarak seçildikleri ve çocukların anası evinin kadını olacağı, her türk filminde olduğu gibi anlatılmalıdır.

2. Eğlenilecek kızlar kümesinde mutlaka müzik olmalıdır. Elemanlar bildikleri dansları sergilemek zorundadırlar. Tabi Emel Müftüoğlu’nun şarkısı çalınmaması gerekir. Hayata bakışlarının değişmesini istemeyiz, evet.


3. İki kümeye eleman seçimlerinde yaşa dikkat edilmelidir. Tabi ki yaşı ilerlemişlerin ikinci kümede olma şansları yüksektir. Tabi eğer bunu isteyebilirse.


Eğlenilecek kız (ğ) ve evlenilecek kız (v)'ı birer küme olarak düşünürsek
ğ-v (ğ fark v)= {} (bkz: boş küme) olur..
Oysa ki v-ğ={nerede nasıl davranacağını bilmek, akıllı olmak, maymun iştahlı veya sömürgen olmamak, ... } olur. Yani: ğ altkümesidir v'nin veya v kapsar ğ'yi diyebiliriz..Bu ne demek?.. Eğlenilecek kızların özellikleri evlenilecek kızlarda olmalıdır ve fakat ama yine de evlenilecek kızların bir takım ek özellikleri de olması beklenir ki geçireceğiniz fazladan zaman size zehir olmasın; hem evlenin, hem eğlenin..
(bu bölüm ekşi sözlük' ten)
(abaküs)

If You Enjoyed This Post Please Take a Second To Share It.

You Might Also Like

Stay Connected With Free Updates

Subscribe via Email

0 elemanlı yorum kümesi:

Yorumlarında isimler veya takma isimler mutlaka yer alsın. Türk diline aykırı olmasın. Şöyle olsun, böyle olsun.

Sitenin yazarı

Erdinç Korkmaz