google-site-verification=Q6ZwQRXiOaJnqS-cgg4nFfP_c10yadaNmmrIUXuvb9w Komik Haber : Mezuniyet Töreni Çabucak Bitti ! | aylak abaküs*



Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon

Komik Haber : Mezuniyet Töreni Çabucak Bitti !

Pazar, Temmuz 01, 2007
0 elemanlı yorum kümesi




İstanbul- Matematik Üniversitesi ilk mezunlarını verdi. Sayıların heyecandan ne yapacaklarını bilemedikleri tören, saygı duruşu ve matematik marşı ile başladı. Marş sırasında bazı sayıların dayanamayıp kep attıkları görüldü. Yersiz olduğu anlaşılınca kepler yerden alındı.

Mezun olan sayılar yemin töreni sırasında da duygu dolu anlar yaşadı. Bu sırada da bazı kepler havada görüldü ama, bunun seviyesiz bir şaka olduğu anlaşıldı. Sayılar hep birlikte şöyle yemin ettiler:

"Matematik içerisindeki yasalara ve bu yasalarla oluşturulmuş bidolu formüle sadakatle bağlı kalacağıma, matematik kanunlarını tarafsız ve eşitlik ilkelerine bağlı kalarak uygulayacağıma, diğer sayılarla kardeş kardeş yaşayacağıma, matematikteki formüllerini geliştireceğime, namusum ve sayı değerim üzerine yemin ederim."

Sonrasında kep atma töreni başladı. Yerçekim kuvveti olduğu için büyük sevinç duyuldu. Bu sırada daha önce kepleri atmış olan sayılar tespit edilip, kep atmaları engellendi. Soluğu dışarıda olan bu sayılar, evinin yolunu tutmuş oldular. Diğer sayılar da havaya kep atarken, zıplarken, şarkı söylerken, arkadaşlarına sarılıp bırakmazken, ailelerine el filan sallarken, birbirlerine su atarken, birbirlerini şakacıktan iteklerken, yalancıktan üzerine çullanırken, havai fişekleri izlerken, durup havaya bakarken ve kuşlara selam verirken fotoğraf çektirdiler. Bazıları ise sadece fotoğraf çekti.

Mezun olan sayıların öncelikle iş bulmaları bekleniyor. İşsiz kalanların ise, kahvelerde dönen okeylerde dördüncü olmaması, kredi kartı sahtekarlığı yapmaması, evde kalıp koca beklememeleri de bazı beklentiler arasında yer alıyor.

(abaküs)

If You Enjoyed This Post Please Take a Second To Share It.

You Might Also Like

Stay Connected With Free Updates

Subscribe via Email

0 elemanlı yorum kümesi:

Yorumlarında isimler veya takma isimler mutlaka yer alsın. Türk diline aykırı olmasın. Şöyle olsun, böyle olsun.

Sitenin yazarı

Erdinç Korkmaz