google-site-verification=Q6ZwQRXiOaJnqS-cgg4nFfP_c10yadaNmmrIUXuvb9w Siyasi haber: Milletvekilli Adayları Arasında Yer Alamadı! | aylak abaküs*



Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon

Siyasi haber: Milletvekilli Adayları Arasında Yer Alamadı!

Çarşamba, Temmuz 11, 2007
1 elemanlı yorum kümesi


Sayma Sayıları Partisi (SSP), adaylarını televizyon dünyasından seçmek niyetinde olmadığını açıklamıştı. Bu haberi size ulaştıralım hemen derken, bütün siyasetçiler gibi ağız değiştirildi ve yeni bir açıklama geldi.

Parti olarak popüler kültürü sevmeye başladıklarını, tüketim toplumunu benimsemekten kimsenin ölmediğini açıklayan SSP, ülkede televizyon izleyenlerin sayısını hatırlattı. Barajı aşabilmek derdini yaşayan diğer partilerden hiçbir eksiği olmadığını belirtti.

SSP ‘nin adayları arasında yer alan 1/2 ise şaşkınlık yaşattı. Bir şov programının sunucusu olan 1/2, kesirli sayı olmasına rağmen SSP ‘den katılıyor olması, matematik halkını tedirgin etti.

1/2 ise yeniden gündeme geldiği için hayli mutlu bir şekilde kameralara poz verdi. Bu durumu hemen değerlendirmeye alan bir televizyon kanalı, yarışma programı başlattı.

1/2 nin aday olmasını isteyenler ve istemeyenler sms olarak görüş bildirebilecekti ve maalesef halk, çok kısa olan bu gereksiz görüşünü yine bildirdi. Yapılan oylar sonucu 1/2, oyların tam yarısını aldı. Tekrar aynı yarışmayı düzenleme kararı alındı. Yeniden oylar toplandı ama yine de kazanamadı.


SSP bunun üzerine 1/2 nin adaylığını geri çekti. Ama önce davranan sayı, aslında kendisinin istifa ettiğini açıkladı. Şov dünyasına geri dönmüş oldu. Yine kameralara el filan salladı. Yine hayranlarına salakça mesajlar yolladı.

(abaküs)

If You Enjoyed This Post Please Take a Second To Share It.

You Might Also Like

Stay Connected With Free Updates

Subscribe via Email

1 elemanlı yorum kümesi:

Yorumlarında isimler veya takma isimler mutlaka yer alsın. Türk diline aykırı olmasın. Şöyle olsun, böyle olsun.

abaküs dedi ki...

evet evet. 1/2 'nin popülerliği arttı ve rakip bir kanla geçti. yeni programının adı da hayli ilginç: hepsi benim mi, yarısı senin mi :P

etkisiz elamana başarılar :)

Sitenin yazarı

Erdinç Korkmaz