google-site-verification=Q6ZwQRXiOaJnqS-cgg4nFfP_c10yadaNmmrIUXuvb9w Televizyon Programı : Sırlar Gezegeni veya Dünyası | aylak abaküs*



Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon

Televizyon Programı : Sırlar Gezegeni veya Dünyası

Cumartesi, Temmuz 07, 2007
0 elemanlı yorum kümesi



Aynı üçgen içerisinde yaşayan, yükseklik ile taban birbirlerini çok seven iki kenardır. Ama son günlerde yükseklik evini boş vermeye başlar. Artık günlerini bir meyhanenin en güzel masası ile beraber geçirmektedir. Yanındaki şişeyle ve arabesk müziği ile gayet mutludur. Ancak bu mutluluğu fazla uzun sürmez. Eve geç döndüğü için taban kenarı onu eve almak istemez. Kapı dışarı etmeye başlar. Üçgen içerisinde yaşanan bu anlaşmazlık nasıl sonuçlanacak? Üçgendeki alan hesaplamaları devam edebilecek mi? Aşırı derecede alkol alan yükseklik bu haliyle hatasını anlayabilecek mi? İkisinin arasını düzeltmeye çalışan esrarengiz kenar kim olacak?


Bir abaküste görev alan iki boncuk arasında bir anlaşmazlık yaşanmaktadır. Mavi boncuk, yanındaki sarı boncuğu fena halde kıskanmaktadır. Sarı boncuk, sevdiği boncukla arasına girmiştir çünkü. Haliyle sarı boncuğu durmadan sıkıştırmaktadır, nefes almasını zorlaştırmaktadır. Canına tak eden boncuk neler yapacak? Yoksa mavi boncuk yaptıklarının cezasını kendisi mi görecek? Abaküs içerisine garip boncuklar sızıp ikisinin arasını yapabilecek mi?


Hepsi bu akşam Aylak Abaküs Tv 'de !

(resmin kaynağı)

If You Enjoyed This Post Please Take a Second To Share It.

You Might Also Like

Stay Connected With Free Updates

Subscribe via Email

0 elemanlı yorum kümesi:

Yorumlarında isimler veya takma isimler mutlaka yer alsın. Türk diline aykırı olmasın. Şöyle olsun, böyle olsun.

Sitenin yazarı

Erdinç Korkmaz