google-site-verification=Q6ZwQRXiOaJnqS-cgg4nFfP_c10yadaNmmrIUXuvb9w Bak, En Güzel Oyunlar : Eğlenceli Matematik Oyunları | aylak abaküs*



Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon

Bak, En Güzel Oyunlar : Eğlenceli Matematik Oyunları

Pazar, Ağustos 26, 2007
0 elemanlı yorum kümesi


Bak servisimiz bu sefer en iyi oyunları derledi. Önce flash oyunlar hizmeti veren bir site keşfetti. Sonra bunların arasından işe yarar olanları seçti. Sonra da olaylar şöyle gelişti :

Kum Saati : İki tane kum saati olan oyunumuzun amacı pek basit sanki. İki tane kum saatinin üzerinde yer alan dakikalara dikkat etmeye çalışmak lazım. Birisi 7 dakika, diğeri 11 dakika. İşte bu ikisinin oranından 15 veya 24 dakika elde etmelisiniz. Hepsi bu.

Köprü Trafiği : Köprünün bir tarafından diğer tarafa geçmek için yardım bekleyen insanlar görüceksiniz. İşte üzerindeki sayılara bakmak lazım önce, sonra da ellerindeki lambaya dikkat etmek. Lamba 30 dakika gibi zamanda dayanıyor. Tabi, köprünün başındaki insanların hızları farklı. Ona göre bir güzellik yapmanız gerekecek.

Tangram : Oyunda verilen küçük geometrik şekilleri iyi değerlendirip, bunları büyük şekilde yerleştirmek. Başka bir amaç aklıma gelmiyor, doğrusu da bu.

Sayı Avı : Hani bildiğimiz kelime avına pek benziyor. İşte verilen dört işlemlerin sonucu bulmaca içerisinde saklamışlar. Onu bulmak için fareyi sürüklemek gerekebilir.

Başka başka oyunlar da var tabi, onlar da şöyle sıralansın:

popüler oyun sudoku,
hanoi kulesi,
su kavonozları,

If You Enjoyed This Post Please Take a Second To Share It.

You Might Also Like

Stay Connected With Free Updates

Subscribe via Email

0 elemanlı yorum kümesi:

Yorumlarında isimler veya takma isimler mutlaka yer alsın. Türk diline aykırı olmasın. Şöyle olsun, böyle olsun.

Sitenin yazarı

Erdinç Korkmaz