google-site-verification=Q6ZwQRXiOaJnqS-cgg4nFfP_c10yadaNmmrIUXuvb9w Haftalık Kişisel Başarı Hikayeleri: 2 Sayısı | aylak abaküs*



Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon

Haftalık Kişisel Başarı Hikayeleri: 2 Sayısı

Salı, Ağustos 14, 2007
1 elemanlı yorum kümesi


Haftalık olarak sizler için başarı öyküleri anlatacağız. Kişisel gelişimin ne demek olduğunu bizden öğrenin. Biz var ya, bugüne kadar ne nlp yalanları dinledik ama, artık yeter. Sayıları kandırmayalım. Onlar sayı olabilir ama, salak değiller. Neyse neyse, işte ilk olarak 2 sayısının öyküsünü dile getireceğiz. Sırf, pısırık ve kendini zavallı gören sayılara örnek olsun, diye. Başlıyoruz.

Hayata bir yaşında değil, iki yaşında başladı. Hayır hayır, nüfus memurunun yaptığı gerzekçe bir kıyak değildi bu. Bu kendiliğinden oldu, doktorlar bile şaşırdı, bazı hemşireler fenalık geçirdi, bazıları da erken doğum yaptı, bayılan hemşireler ayılıp, doğum işlemlerine yardım etti. İşte 2 yaşında hayata başlayan 2’ye annesi iki adını verdi, hayatta başarıyı yakalasın, bırakmasın diye.

İki, okul hayatına ikinci sınıftan başlamak istedi. Doğumdan sonra hızını alamadığı için değil, sadece bunu istiyordu. Hem de çok istiyordu. İşte başarının ilk şartı istemek. (Bizi okuyan zavallı sayılar varsa, not alsın bunu.)

Öğretmenleri 2’deki göstermelik çalışkanlığı, abartılı kibarlığı ve derslerini su gibi ezberlemesini görüyor, onu durmadan takdir ediyorlardı. Bu yüzden öğretmenler aralarında toplandılar ve görülmemiş bir karar aldılar. Böylece iki sayısı, ikişer ikişer sınıf atlayarak okulunu çabucak bitirdi.

İki, ilk olarak Çift Sayılar AŞ ‘de iş hayatına başladı. O kadar çalışıyordu ki, geceleri koyun saymaya fırsat bile bulamıyordu. Çift Sayıların Genel Müdürü 4 sayısı, bu çalışmaya hayran kalıyordu. Üstelik 2’ nin diğer sayılardan daha fazla sömürmesini umursamıyordu bile. Karar vermişti artık. Onu kızıyla evlendirecek ve şirketin başına geçirecek, kendisi de Hulusi Kentmen gibi bir hayat yaşayacaktı. Ve bu aklındakileri de ertesi gün yaptı. Çünkü başarı bekletilmezdi. (Bunu da not alın, lütfen.)

İşte sonra olaylar gelişti. 2 sayısının bir şirketi vardı ama, bu yetmezdi. Artık hırslanması lazımdı, ağzından köpükler çıkarak kadar hırslansa yeterdi. 2 sayısı çok uluslu bir şirket olan Asal Sayılar LTDŞTİAŞ ‘ye gözünü dikti. Nihayet bir hedefi vardı. (Burası da not alınsın, aferin.) Ve tabi ki, gün geçtikçe kendisini geliştiriyordu. Bidolu kursa yazıldı. Özellikle bölme işlemleriyle ilgili özel dersler aldı. Hem de nlp dersleri içeriyordu. (Bu dersleri bizden de alabilirsiniz, indirim yaparız.)

İşte sonra yıllar geçti. 2 sayısı şimdi uluslar arası asal sayı şirketlerinde at koşturuyor. Çünkü hem kendisine hem de 1 sayısına bölünebilen, çift sayı olma hakkını kazandı. Yani bunu başardı. Kendisi değil, tabi. Bizim teorik derslerimizle yaptı bunu. (Bunu da not alın.)

Ya gördünüz mü? Bizim derslerimiz her zaman işe yarar. Haftaya tekrar görüşürüz.


[resim]

If You Enjoyed This Post Please Take a Second To Share It.

You Might Also Like

Stay Connected With Free Updates

Subscribe via Email

1 elemanlı yorum kümesi:

Yorumlarında isimler veya takma isimler mutlaka yer alsın. Türk diline aykırı olmasın. Şöyle olsun, böyle olsun.

Adsız dedi ki...

kişisel başarı hikayeleri kişisel gelişimin en önemli araçlarından birisidir.

bu güzel paylaşımınz için teşekkürler.

bu konuda başka hikayeler için aşağıdaki adresi ziyaret edebilirisnz:

http://www.selfaccess.org/category/basari-oykuleri

Sitenin yazarı

Erdinç Korkmaz