google-site-verification=Q6ZwQRXiOaJnqS-cgg4nFfP_c10yadaNmmrIUXuvb9w Yılın En Gözde Eğlence Mekanları & Merkezleri | aylak abaküs*



Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon

Yılın En Gözde Eğlence Mekanları & Merkezleri

Çarşamba, Ağustos 29, 2007
0 elemanlı yorum kümesi




Haber merkezimiz araştırıcı kimliğini ortaya koymaya devam ediyor. Bu haberimizde, gece hayatına ufak bir bakış atıp, sizleri aydınlatmaya çalışacağız.

Televizyon kültürünün bizlere sunduğu içi boşaltılmış eğlence dünyası, sadece tüketim halinde olmamızı istiyor, bunu biliyoruz. Üstelik bunları gözler önüne sermekte başka bir marifet, tabi. İşte böyle bir anlayış içerisinde olmadıklarını gösteren geometri elemanlarını unutmadık ve onlar için yılın en gözde merkezlerini derledik.

Çember Club: Girişlerde damsız kimse alınmıyor. Eğer bu halde iseniz, bu eğlence mekanına sadece teğet geçebilirsiniz, bizden söylemesi. İşte yanınızda bir pi sayısı bulundursanız, iyi ederseniz. Herkesin dikkatini çekmeyi başarırsınız. Çünkü içeride çember üretimi yapılıyor, evet bildiniz. Tabi bunun için yanınızda ne gerekirse işte, getirin.

Koordinat Cafe: x, apsis ve y, ordinat ‘tan oluşan bir alan sunuluyor, size. Burada herkesin noktası belirlenmiştir. Tabi, bu yüzden günler öncesinden yer ayırmak size kolaylık sağlayacaktır. Gelirken yanınıza te cetveli almayı unutmayın. Yoksa kapıda kalırsınız.

Yamuk Park: Yükseklik seçimleri size bırakılmış olan bu mekanda, güzel vakit geçirebilirsiniz. İşte kenar uzunluklarını fazla dert etmeyen bir geometrik elemansanız, daha rahat edebilirsiniz.

If You Enjoyed This Post Please Take a Second To Share It.

You Might Also Like

Stay Connected With Free Updates

Subscribe via Email

0 elemanlı yorum kümesi:

Yorumlarında isimler veya takma isimler mutlaka yer alsın. Türk diline aykırı olmasın. Şöyle olsun, böyle olsun.

Sitenin yazarı

Erdinç Korkmaz