google-site-verification=Q6ZwQRXiOaJnqS-cgg4nFfP_c10yadaNmmrIUXuvb9w Mim: Takılıp Kalmak | aylak abaküs*



Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon

Mim: Takılıp Kalmak

Pazar, Ekim 07, 2007
1 elemanlı yorum kümesi


Pilaki 'nin çağrısına kulak vermemek olmazdı. Hem sonra kötü günler için sakladığım bidolu ayrıntım olmalıydı. İşte yine sonra Ayrıntılar.com 'u düzenli olarak takip etmiş olmalıydım. İşte bütün bunlardan sonra aklıma şunlar geldi:

- Dedikodu yapan birisini oturup dinledik bir güzel, mesela. Sonra o gitti ve yanımıza başka biri geldi ve az önce yanımıza gelen için, 'vay be, ne dedikoducu adammış' şeklinde gereksiz bir cümle kurmuş olsak, biz de dedikoducu oluruz biraz. En iyisi kestirmeden onun anlattıklarını anlatmak, bir cümle ile sıyrılmaya çalışmamak, geç bunları dememek. Ya da tam tersidir, bilemeyiz.

- Trafikte akıp giderken, yan koltukta oturan hani durmadan müdahale eder ya dayanamaz çok geçmeden. İşte bütün bu çok çok iyi niyete rağmen yaşanacak kazanın sebebi kime aittir, hiç kestiremem, o anda trafik polisçilik oynamak bile istemem.

Dipten el sallayan Not1: Mim dalgalarını tek tek okuyacak kadar vaktim yok, benzerleri varsa, sıradaki parça, benzemez kimse sana olsun ve tüm benzer yazılara gelsin.
2: kimseyi mimlemek niyetinde değilim. sadece matematik delisi değil, takıntılardan ve ayrıntılardan bıkıp usanmış biriyim, evet.

If You Enjoyed This Post Please Take a Second To Share It.

You Might Also Like

Stay Connected With Free Updates

Subscribe via Email

1 elemanlı yorum kümesi:

Yorumlarında isimler veya takma isimler mutlaka yer alsın. Türk diline aykırı olmasın. Şöyle olsun, böyle olsun.

Sitenin yazarı

Erdinç Korkmaz