google-site-verification=Q6ZwQRXiOaJnqS-cgg4nFfP_c10yadaNmmrIUXuvb9w Sayılı Rüya Tabirleri Yazı Dizisi -1 | aylak abaküs*



Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon

Sayılı Rüya Tabirleri Yazı Dizisi -1

Perşembe, Ekim 04, 2007
2 elemanlı yorum kümesi



Rüyalar üzerine yaptığımız son derece uğraştırıcı araştırmalar sonunda sonuçlandı. Hemen hepsi tabi ki gündüz gözüyle anlatıldı, hayırlara vesile olması için bildiğimiz dualar edildi. Şimdi dilerseniz, rüya merkezimize başvuran bir sayı ile başlayalım:

Rüyamda bir mutlak değer içerisinde sıkışıp kalmıştım, çaresizdim, yalnızdım, düşünün annem bile yoktu yanımda. Bir de ışıkları birisi söndürmüş olmalıydı. Şimdi bile korkuyorum. Bu ne anlama geliyor?

Sevgili sayımız, bu rüyanın anlamı rüyayı gören sayının değerine göre değişir. Siz eğer artı bir sayı iseniz, korkulacak bir durum yok ortada. Hani belki yatmadan önce yediğiniz bir şey dokunmuştur. Yani boşuna kuruntu etmeyin. Mutlak değer içerisinde yazılmış şu masalı okuyun, biraz olsun rahatlayın.

Yok eğer, siz bir eksi sayı iseniz, o zaman biraz durun bekleyin. Hah, tamam buldum. Hayatınız, yani işte bütün alışkanlıklarınız ve bütün arkadaşlarınız vesaire bugünlerde değişebilir. Mesela, sayı doğrusundaki evinizden bile taşınabilirsiniz. Sıfırın sağ tarafına geçmek sizin için çok zor olmayacak. Evet evet, siz her an bir "artı sayı" olabilirsiniz. Ama ne zaman olacağınızı bilemeyiz. Bundan sonra yaptığınız dört işlemlere dikkat edin, düzenli beslenin, spor filan yapın.

If You Enjoyed This Post Please Take a Second To Share It.

You Might Also Like

Stay Connected With Free Updates

Subscribe via Email

2 elemanlı yorum kümesi:

Yorumlarında isimler veya takma isimler mutlaka yer alsın. Türk diline aykırı olmasın. Şöyle olsun, böyle olsun.

Büşra dedi ki...

seni guldürükçü seni :)
(sesli olarak göndersem bu cümle de son derece guldürükçü olur ama, uğraşmayayım şimdi!)

Sitenin yazarı

Erdinç Korkmaz