google-site-verification=Q6ZwQRXiOaJnqS-cgg4nFfP_c10yadaNmmrIUXuvb9w Düzgün Yedigen’in Sempatizanları Yakalandı | aylak abaküs*



Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon

Düzgün Yedigen’in Sempatizanları Yakalandı

Cuma, Kasım 09, 2007
0 elemanlı yorum kümesi



Yasadışı “Düzgün Yedigen” üyeleri dün geometrinin başkentinde büyük bir yürüyüş düzenledi.

Geçtiğimiz günlerde nasıl olduysa, bir araya gelen bir grup kendini bilmez geometrik şekil, ellerindeki “Düzgün Yedigen” posterleriyle poz verdi. Hazır toplanmışken bir iki tane de slogan atmayı unutmayan göstericiler, polislerle çatışmaya girmeyi de ihmal etmedi.

Göstericiler polislerden kaçarken yediye ayrıldıkları gözlerden kaçmadı. Her bir gösterici yedi yoldan birisine kaçtığı sırada yedi kere slogan atmaya çalıştı. Ardından Pamuk Prenses’in arkadaşı yedi cücelere seslenerek kendilerine destek olmasını, davalarının halka duyurulması gerektiği söylendi.

Yapılan basın açıklamasında, Düzgün Yedigen’lerin pergel ile çizilmemesinin kabul edilemez bir durum olduğu üzerinde duruldu. İstedikleri zaman yanlarında olmaları için, bir an önce yetkililerin harekete geçmesi gerektiği öne sürüldü. Bu durumun kendilerine oynanan bu oyundan başka birşey olmadığını düşündüklerini dile getirdiler.

[fotoğraf alıntıdır]

If You Enjoyed This Post Please Take a Second To Share It.

You Might Also Like

Stay Connected With Free Updates

Subscribe via Email

0 elemanlı yorum kümesi:

Yorumlarında isimler veya takma isimler mutlaka yer alsın. Türk diline aykırı olmasın. Şöyle olsun, böyle olsun.

Sitenin yazarı

Erdinç Korkmaz