google-site-verification=Q6ZwQRXiOaJnqS-cgg4nFfP_c10yadaNmmrIUXuvb9w İzinsiz Evcil Sayı Besleyenler Kulübü | aylak abaküs*



Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon

İzinsiz Evcil Sayı Besleyenler Kulübü

Çarşamba, Kasım 28, 2007
1 elemanlı yorum kümesi


Sayı doğrusundaki evlerinden firar eden bazı sayılar, insanlar tarafından yetiştirilmeye devam ediliyor. Üstelik matematik yetkililerince onca uyarı cezası almalarına rağmen.


Bugünlerde hemen herkes evinde bir evcil sayı besliyor. Onlarla birlikte yürüyüşe çıkılıyor, birlikte uyunuyor, birlikte televizyon başında pinekleniyor, ve vesaire. Büyüyen yalnızlıklarını unutmak isteyen insanlar hallerinden oldukça memnun. Bütün dertlerini sıkılmadan dinleyecekleri, bütün hesaplarında yer alacak bir sayıları var, artık. Kendilerini özel bile hissedebilirler, mesela. İşte bundan ötürü, bu çılgınlık çok moda.

Komşuluk değerlerinin giderek değer kaybettiği şu günlerde, evcil sayılar giderek değer kazanıyor. Öyle ki, insan ilişkilerini boşveren sayı besleyen insanlar, bir araya geliyor, adına kulüpler kuruluyor. Yarın akşam düzenlenecek geceye yanlarında evcil sayıları ile katılım gerçekleşecek. Elbetteki sadece ve sadece çok özel sayıları konuşulacak. Evcil sayılarının basamak değerlerinin artışını gösteren bir film gösterisi sunulacak. Geceye ayrıca ünlü sayı Pi ‘nin katılımı bekleniyor.

Evinde sayı yetiştirmek istemeyen bazı kimseler de başka başka yollar buluyor. Mesela yandaki yılanı besleyen bir hayvan sever onun bir sayı şeklinde durmasını istiyor. Özellikle 8 sayısı gibi kameralara poz vermesi için epey uğraş veriyor. Ama tabi, bunu pek beceremiyor.

[foto]

If You Enjoyed This Post Please Take a Second To Share It.

You Might Also Like

Stay Connected With Free Updates

Subscribe via Email

1 elemanlı yorum kümesi:

Yorumlarında isimler veya takma isimler mutlaka yer alsın. Türk diline aykırı olmasın. Şöyle olsun, böyle olsun.

Sitenin yazarı

Erdinç Korkmaz