google-site-verification=Q6ZwQRXiOaJnqS-cgg4nFfP_c10yadaNmmrIUXuvb9w Sayı Doğrusu Üzerinde Şehir Projesi Hayali! | aylak abaküs*



Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon

Sayı Doğrusu Üzerinde Şehir Projesi Hayali!

Pazar, Ocak 06, 2008
0 elemanlı yorum kümesi



Sayı Doğrusu üzerinde, bir şehir projesi gerçekleştirmek isteyen Abaküs Yapı şirketi, harekete geçmeyi planlıyor. Bütün bu hayallerinin temellerinin atıldığını bile duyurdular.


Sayıların heyecan içinde karşıladığı bu zırvalık, herkesi memnun edecek gibi gözüküyor. Onların anlamsız hayatlarına farklı bir renk ve değişik bir yaşantı getireceği vaatleri ise oldukça çekici. Birazdan başlayacak olan bu büsbüyük gösterinin ortasında, her zaman hayatta kalacakmış hissi hiç bitmeyecek. Kendilerine ait sayı değerleri ile birlikte bir yerden diğer bir yere varmak, hayli kolay. Tabi bir de, fazlaca gürültü, kalabalıkla gelen yetersiz şehir ilişkileri, bitmeyen bir trafik, estetikten yoksun binalar da var şehirde. Bunlar da unutulmasın, lütfen. Sonra sonra başlayacak olan bir şehir kaosu da olsun mu, olsun.


Sayıların şehir hayatına alışkın olmadıklarını bildikleri halde, şirket pazardaki umutlarını kesmediklerini gösteriyor. Sayı doğrusunda küçük küçük şehirlerle her yerde baş döndürücü alışveriş merkezleri, ikonik kuleler ve çok katlı konutlar görmek istiyorlar. Bundan ötürü etrafta boş arsa bulmanın peşindeler.


Keşke Abaküs Yapı şehrin eski güzelliklerini yeniden hatırlatmaları gerektiğini anlasa! Bir de sayı doğrusuna özel şuna benzer bir oyun da planlasa!

[fotoğraf alıntıdır]

If You Enjoyed This Post Please Take a Second To Share It.

You Might Also Like

Stay Connected With Free Updates

Subscribe via Email

0 elemanlı yorum kümesi:

Yorumlarında isimler veya takma isimler mutlaka yer alsın. Türk diline aykırı olmasın. Şöyle olsun, böyle olsun.

Sitenin yazarı

Erdinç Korkmaz