google-site-verification=Q6ZwQRXiOaJnqS-cgg4nFfP_c10yadaNmmrIUXuvb9w Para Kazanmak ve Kuruşlarla Oynamak | aylak abaküs*



Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon

Para Kazanmak ve Kuruşlarla Oynamak

Salı, Mart 03, 2009
0 elemanlı yorum kümesi


"Para para para!" şeklinde söylenip duran Napolyon'un bile aklına gelmeyen bir yenilik ile sizlerleyiz. Para kazanmak kadar, hesap yapmakta kolay değil elbette. Cebimizle şarkı söylememizi kolaylaştıran bozukluklarla başka işlere de kalkışabiliriz! Biraz dört işlem, biraz hayal gücü akla gelebilir.


Çok basamaklı sayılarla işlem yapmak kadar hayal kurmak da zordur. Yeni Türk Lirasına geçmeden önce herkes gibi milyonlarca milyondan, sayısaldan çıkabilecek onlarca milyardan, milli piyangonun verdiği teselli trilyonlardan konuşup dururduk. Ama tabi, zamanla unutulup gitti. İşte Mega Kuruş Projesi'nin amacı, kuruşları akla getirip, bozukluklarla matematikli sorular sormak. Birazcıkta eğlenmek.

Megapenny Project 'ten esinlenerek yazılmış bir blog yazısıdır bu. Akıl dolu bir sayfa! Bu hafta da devreden Süper Loto size çıksa, hemen ne yapardınız derdine düşerdiniz! İşte biraz olsun farklı düşler kurmak için güzel bir fırsat! Kazandığınız ikramiyenin azıcık bir kısmını bozuk paralara dönüştürün, sonra başlasın büyük eğlence!

If You Enjoyed This Post Please Take a Second To Share It.

You Might Also Like

Stay Connected With Free Updates

Subscribe via Email

0 elemanlı yorum kümesi:

Yorumlarında isimler veya takma isimler mutlaka yer alsın. Türk diline aykırı olmasın. Şöyle olsun, böyle olsun.

Sitenin yazarı

Erdinç Korkmaz