google-site-verification=Q6ZwQRXiOaJnqS-cgg4nFfP_c10yadaNmmrIUXuvb9w Günlük Burç Yorumları veya Falları v.1 | aylak abaküs*



Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon

Günlük Burç Yorumları veya Falları v.1

Pazar, Mart 25, 2007
7 elemanlı yorum kümesi



Koç burcu

Fazlaca aktif olacağınız, zıp zıp zıplayacağınız bir gündesiniz, hayret. Çarpım tablosunda çalışmalar yapacaksınız ama, diğer günlerdeki gibi olmayacak. Ne olacağını biz de bilemeyiz tabi, ama çok eğlenecekseniz. Diğer sayılarla oyunlar oynamayı ihmal etmeyeceksiniz. Komik olacaksınız, yüzünüzdeki salak gülümsemeyi kaybetmeyeceksiniz.

Boğa burcu

Çarpım tablosundaki ortama biraz özen gösterin, lütfen. Düzenli olmaya çalışın, orası sizin iş yeriniz olabilir ama, eviniz de sayılır. Pasaklı olmanın lüzumu yok. Dağınıklık, giderilebilen bir sorundur, hem. Bu sorunu bahane edip, sevgilinizle güzel bir geçirme fırsatı da sizi bekliyor.

İkizler burcu
Sayılar arasındaki popülerliğinizi siz de benim kadar biliyorsunuz. Böyle devam etmeye bakın çünkü, üç gün mü desem beş gün mü desem, işte o günlerden birinde büyük bir proje sizi bekliyor. Elinizi çabuk tutun. Sevgiliniz varsa, bu sayı ile evde kalın, dışarı para vermeyin. Eğer yoksa, evde kaldınız sayılmaz, başka çarpım tablolarını, kümeleri ziyaret edin.

Yengeç burcu
Diğer sayılar ile ilişkileriniz yoluna girecek. Eğer yolundaysa, daha da iyi olacak, evet bildiniz. Sonra basamak değeriniz artacak, yeni sıfırlar edineceksiniz. Yine de maddi bakımdan zorlanabilmeniz mümkün. Bu yüzden sevdiğiniz sayıları bayram gelmeden ziyaret edin, onlardan yeni basamaklar edinin.

Aslan burcu
Çarpım tablosu çalışmalarınıza yeni bir yenilik getireceksiniz. Hayatınızın seyri elinizde olmadan düzelecek, mesela başka bir sayı ile dört işleme farklı bir bakış açısı getireceksiniz. Yeni maddi olanaklar sizi bekliyor, bir de. Sevgiliniz varsa, belki yoktur diye soruyorum, onun sözünü dinlemeye bakın. Yoksa da aferin size, böyle devam edin.

Başak burcu
Dört işlemlerin işleyişini değiştirmeniz olanaksız. Bunu aklınıza bile getirmeyin. Bu konuyu sevgilinizle tartışmaya bile kalkmayın. Hem bak, yeni fırsatlar seni bekliyor, aklını kullan ve onları yakala, kaçırma. Başka bir sayı size akıl danışabilir, siz de yardım edeceksiniz.

Terazi burcu
Basamak değerinizde kayıplar yaşanabilir. Olsun, mutlak değer bankası ‘ndan destek alın, tabi hala batmadıysa. Diğer sayılara ani çıkışlar yapıp, boş yere öfkelenebilirsiniz. Bu yüzden bir tatil yapsanız, iyi olur.

Akrep burcu
Çarpım tablosundaki işinizde bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Olsun, üzülmeyin. Yeni sayılarla tanışmaya bakın. Şimdiden, iki bilemedin üç sayı ile tanışacağınızı söyleyebilirim. Onlarla hoş vakitler geçireceksiniz.


Yay burcu
Çok fazla çıkışlar yapıyorsunuz, sinirleriniz geriliyor, oluyor mu ama. Özgür bir sayı olduğunuzu aklınıza getirin. Ailenizle ve çarpım tablosundaki iş arkadaşlarınızla sık sık bir araya gelin, durumu anlatın. Basamak değerinizi öyle hemen harcamayın, tutumlu olun, bi' de türk malı kullanın.

Oğlak burcu
Dört işlemlerde neler olabileceğini önceden kestirebiliyorsunuz. Çarpım tablosundaki işinizi bırakıp, benim gibi astrolog olabilirsiniz. Hatta sizi yanıma bile alabilirim. Tercihen, yeni mezun istemiyoruz. Neyse ne diyordum, toplu bir basamak değeri elinize geçecek. Onu hemen çar çur etmeyin. Yeni bir sayı bulup, onunla aşk veya meşk yaşayacaksınız. Ama, birincisinden emin değilim.

Kova burcu
Karşınızdaki sayıları eleştirmenize anlam veremiyorum. Ne zorunuz var. Biraz sakin olun, ama. Biraz spor yapın, temiz hava alın. Böylece diğer amaçlarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Balık burcu
Çok yoğun bir gün olacak, başınızı kaşıma imkanı bulacağınızdan bile emin değilim. Çarpım tablosundaki ayrıntılarla uğraşmayı bırakın. İşiniz biriktirmeniz yetmiyor mu, siz asıl onları yetiştirmeye bakın. Eğer, sevgiliniz varsa, sevdiğiniz sayının yalnız kalmak istemesini anlayışla karşılayın. Ama sadece bir iki saat sabredebilirsiniz, biliyorum. O yüzden süre dolunca 100 ‘e kadar sayın, çarpım tablosundaki işinize kendinizi verin. Sevgiliniz yoksa, boşverin, basamak değerinizi artırmaya bakın, zengin olun. (yersen)

Not: Hazır temayı yenilemişken -hepatitze sağolsun- yeni bir içerik üretmek istedim. Mutluyum, evet. Hayır ağlamıyorum, gözüme toz kaçtı. Bildiniz.
Not: Burçların sayısı, sonra sonra artacak.
Not: Başka not yok, yeter bu kadar diyelim, yetsin.

If You Enjoyed This Post Please Take a Second To Share It.

You Might Also Like

Stay Connected With Free Updates

Subscribe via Email

7 elemanlı yorum kümesi:

Yorumlarında isimler veya takma isimler mutlaka yer alsın. Türk diline aykırı olmasın. Şöyle olsun, böyle olsun.

Burcu Karadaş dedi ki...

bi de sitenin içinde yer alan bonibondan bulutlara bayıldım..dün gece gökgürültüsünden korkup saatlerce ağlamış biri olarakh bu gün onları görmek bi paket çikolata yemekten daha güseldi..teşekkürler abaküs:) çooook bonibonlu günlere:)

Adsız dedi ki...

iki balık yanyana. en iyisi bir dilek tutmalı. :P

balık burcu da var tabi. ama yazı uzun olur, diye yazmadım. bir daha ki sefere artık. balıkları ve burçları seviyor, sayıları sayıyoruz :)

Misterio dedi ki...

benim burç balıktan 1 önce, oğlaktan 1 sonra.. bu çok şanslıyım anlamına geliyor.. siz bilmiyorsunuz ama öyle.. 1in gizemi bu.. çarpacaksınız çarpacaksınız hep karşınıza o çıkacak.. kova kova kova.. =)

Sitenin yazarı

Erdinç Korkmaz