google-site-verification=Q6ZwQRXiOaJnqS-cgg4nFfP_c10yadaNmmrIUXuvb9w Haftalık Burç Yorumları | aylak abaküs*



Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon

Haftalık Burç Yorumları

Pazartesi, Nisan 02, 2007
1 elemanlı yorum kümesi



Güncelleştirilmiş, matematikleştirilmiş, adam edilmiş, yeni baskı.


Koç: Bu hafta bir üçgende çalışmak için bir teklif alacaksınız. Diğer iki kenar yakın arkadaşınız olduğu için, onları kırmayacaksınız aranızda güzel güzel açılar oluşacak. Ama oluşan açıların hiçbirisi aynı olmayabilir. Zaten diğer kenarların boylarıyla sizin boylarınız bir olmayacak. Evet bildiniz, çeşitkenar bir üçgen olacaksınız.

Boğa: Bu hafta da aynı dörtgende çalışmaya devam edeceksiniz. Hani şu bütün kenarları eşit olan dörtgen. Ve köşegenlerinin uzunlukları bile aynı olan. Evet evet, bu bir kare. Burada çalışmayı sevdiğinizi ben de biliyorum. Ne güzel işte. Ben sizi tutmayım, siz devam edin.

İkizler: Sizin bir ikiziniz olduğunu biliyoruz. Onu da alıp, bir üçgen olmaya karar vereceksiniz. Üçüncü kenarı seçerken dikkatli olun, sizinle aynı olmasın. Siz, ikizkenar üçgen olursanız, başarıyı yakalarsınız. Öteki türlü, eşkenar üçgen olursunuz. Şimdi siz ikizkenar üçgen olmaya karar verdiğinize göre, iki açınız eşit olacak. Ne güzel.


Yengeç: Dikdörtgendeki işinize son verip, daha farklı bir yerde çalışabilirsiniz. Mesela, bir yamuk olabilir. Öyle hemen önyargılı bakmayın. Bu şekilde çalışan diğer kenar arkadaşlarınızı çok sevecek, onlarla dost olacaksınız. Hem daha yamuğun özelliklerini bile bilmiyorsunuz. Mesela, her açısı doksan derece değildir. Sonra iki kenarı birbirine paralel, diğerleri normal. Bunun gibi diğer özellikleri de öğrenip, güzel bir hafta geçireceksiniz.

Aslan: Kendi işinizi kurmaya kararlısınız, anlaşılan. Ama yine de yanınıza en güvendiğiniz başka bir kenarı alacaksınız. Böylece bir açı oluşturacaksınız. Bu açı doksan dereceden küçük gibi. O zaman diğer kenarla kurduğunuz bu şirketin adı, dar açı olacak, bildiniz.

Başak: Çemberdeki göreviniz değişebilir. Artık hayatınıza teğet olarak devam edeceksiniz. Hem çemberin içinde olmayacaksınız, hem de dışında kalmayacaksınız. Tamam büyük bölümünüz dışarıda kalacak ama yine de, çemberle temas kuracaksınız, büyük başarı.

Terazi: Çalıştığınız geometrik şekilde işler yolunda. Ama siz, yine de daha düzenli bir yerde çalışmak için burayı bırakmaya kararlısınız. Bütün kenarları eşit olan bir üçgen olabilir mesela. Evet, bütün kenarları eşit olduğunu göre, bu bir eşkenar üçgen. Ama, bu üçgen hakkında bir şey bilmiyorsunuz sanırım. Biz, söyleyelim: Bütün açıları eşit ve 60 derecedir. Hatta kenarortayların ve açıortayların uzunlukları bile, eşittir.


Akrep: Bu hafta bir değişiklik yaşamak için, arkadaşınızın tavsiyesi ile bir çemberde çalışmaya başlayacaksınız. Hayır, teğet olarak çalışmayacaksınız. Siz kiriş olacaksınız. İşte, uç noktalarınız çember üzerinde olacak. Ama hiç çapın uzunluğu kadar olamayacaksınız. Bu sizi üzebilir belki ama, olsun. Diğer kirişlerle güzel vakit geçirebilirsiniz, unutmayın.

Yay: Hayata paralel olarak baktığınızı biliyorum. Bu yüzden işinizi değiştirmenize gerek yok. Paralel kenardaki rahat çalışma hayatınız tüm hızıyla devam edecek. Karşılıklı kenarlarla haklarınız yine eşit olacak.

Oğlak: Sonunda doksan derecelik bir açıda çalışma iziniz olacak. Siz, bu halinizle hemen çalışmak isteyeceksiniz. Dik yamukta işe başlarsanız iyi edersiniz. Çünkü bu geometrik şekilde akla hemen siz gelebilir, popülerliğinizi artırabilirsiniz. Dik yamukta alan hesaplarında göz önünde olma fırsatını kaçırmayın.

Kova: Kenarortay olmak için hazırladığınız cv, kabul edilecek. Artık siz de bir kenarortaysınız. Diğer kenarların orta noktasını bulmak için çalışmak hoşunuza gidecek, çok eğleneceksiniz.

Balık: Bu hafta da hipotenüs olarak devam edip, yerinizi kimseye kaptırmayacaksınız. Trigonometrik hesaplarda çoğunlukla sizden bahsedilecek, ön planda olacaksınız. Özellikle sin ve cos hesaplamalarında sizin adınız yer alıyor. Siz de bu durumdan hoşnutsunuz, zaten. Diğer dik komşularınızla da bir sorun yok. Güzel bir hafta geçireceksiniz.

(resim)





Astroloji Burçların Analizi Yıldız Analizi

Marion March Joan Mcevers


If You Enjoyed This Post Please Take a Second To Share It.

You Might Also Like

Stay Connected With Free Updates

Subscribe via Email

1 elemanlı yorum kümesi:

Yorumlarında isimler veya takma isimler mutlaka yer alsın. Türk diline aykırı olmasın. Şöyle olsun, böyle olsun.

Adsız dedi ki...

ben aslında, kenarlar için yazmıştım. :)

kenarlarla bağlantı kurmak yine de güzel, olsa gerek :D

Sitenin yazarı

Erdinç Korkmaz