google-site-verification=Q6ZwQRXiOaJnqS-cgg4nFfP_c10yadaNmmrIUXuvb9w Sokak Röportajı: 'Sayısal Loto Sonuçları 'nı İzler misiniz? | aylak abaküs*



Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon

Sokak Röportajı: 'Sayısal Loto Sonuçları 'nı İzler misiniz?

Salı, Haziran 05, 2007
2 elemanlı yorum kümesi



Sayılar daha çok sayısal loto oynanırken sevilir. Bunu, kestirmeden köşeyi dönmek isteyen zavallılara sorun, size söyler. Hatta biraz ileri gidip, sayısal loto tahmini yapmaya başlar, olasılık hesaplarını yalayıp yutar. Bundan ötürü, sayısal loto oynayanlara değil de, bizzat sayılara soralım dedik. Sorumuz biraz klişe ama, bakalım cevaplar nasıl?

- Sayısal loto toplarının dönüşleri çok hoşuma gidiyor ama sırf bu yüzden izlemiyorum. Benim oğlum sayısal loto topları üzerinde çalışıyor ya. Her seferinde konu-komşuya, eşe-dosta haber veriyorum, sanki ilk defa televizyona çıkmış gibi. Ve program başlayınca etraftan gelen bütün sesleri susturmaya bakıyorum. Sadece topun dönüşünü duymak istiyorum çünkü, benim oğlum var onun üzerinde. Sonra toplar hızlanmaya başlıyorlar. Birden heyecanlanmaya başlıyorum. Ama, evladım ne yapayım anne yüreği. ‘Bu kadar döndü ama, acaba bir yerine bir şey olmuş mudur?’ diyorum. Bu yüzden program biter bitmez onu ararım. Hem tebrik ederim, hem rahatlarım.
(Nazmiye Ondalıksayıoğlu - Klasik Ev Hanımı)


- Sayısal lotoda oynayan sayıların hemen hepsini tanıyorum. Çarpım tablosunda çok güzel günler geçirdik. Bu yüzden, topların üzerindeki dönüşlerini takip ederim. Çekiliş açıklanırken birden heyecanlanırım. Acaba arkadaşım nasıl poz verecek diye bakarım. Fazla dönmekten rengi atmış olan arkadaşlarımı ararım hemen ve halini hatırını sorarım. Böylesine de iyi kalpli bir sayıyım.

(Ercan Kesirligiller - Çarpım Tablosunda Çalışan Bir Memur)

- Hayır izlemiyorum. Çarpım tablosunda gelip çalışacaklarına, televizyona çıkıp şöhret olmaya bakıyorlar çünkü. Her program için bilmem kaç yeni matematik lirası kazanıyorlar. Kısa yoldan para kazanmaları yetmiyormuş gibi, başkalarına da bu yoldan kazanmalarını sağlıyorlar.
(Hüseyin Rasyonelsever - Yıllarca Hizmet Vermiş, Şimdi Zavallı Bir İşçi Emeklisi)

Pek Mühim Açıklama: Sayısal lotoda oynayan topların çekimi vardı. Onlardan görüntü alamadığımız için başka topları yayınlayalım dedik, biz de. Evet, bunu yaptığımız için pek mutluyuz. Sayısal loto tahmini yapmadığımız ve oynamadığımız için de.
(abaküs)

If You Enjoyed This Post Please Take a Second To Share It.

You Might Also Like

Stay Connected With Free Updates

Subscribe via Email

2 elemanlı yorum kümesi:

Yorumlarında isimler veya takma isimler mutlaka yer alsın. Türk diline aykırı olmasın. Şöyle olsun, böyle olsun.

Emir Bey dedi ki...

biz geçen sayısal gece mi şans topu mu ne öyle bir programa çıkıyorduk az daha =)

Adsız dedi ki...

evet hatırladım. trt'ye gittiğinizi anlatan bir yazıyı okumuştum, evet. ama hangi programa gitmiştiniz bak onu hatırlamıyorum.

Sitenin yazarı

Erdinç Korkmaz