google-site-verification=Q6ZwQRXiOaJnqS-cgg4nFfP_c10yadaNmmrIUXuvb9w Dörtgen Yurdu İçin Hava Durumu Raporu | aylak abaküs*



Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon

Dörtgen Yurdu İçin Hava Durumu Raporu

Perşembe, Nisan 26, 2007
3 elemanlı yorum kümesi


Dikdörtgenin kuzey ve güney kesimleri epey parçalı, hem sonra çok bulutlu. Karşılıklı kenarları öğleden sonra yağış bile alabilir. Karşılıklı kenarları eşit olduğu için haliyle, eşit miktarda yağış alması bekleniyor. Ama tabi, iç kesimleri de unutmayalım, yağış oraya kadar gelebilir, evet. Hava sıcaklığında da bir değişiklik görülmeyecek, bütün açılar buna sevinecek.

Karenin bütün kesimleri güneşli. Hayli parlak bir güneş olacak, herkese neşe saçacak. Öğleden sonra karenin bazı kesimlerinde sıcaklıkların artmasıyla açıların uykusu gelecek. Akşam saatlerinde akşam sefalarının çiçek açması bekleniyor. Köşegenler birbirinin aynısı olduğuna göre bu güzel havalar onları aynı şekilde mahvedecek. Köşegenlerin birleştiği nokta ağırlık merkezi olacağına göre, bu noktaya dikkat edilmeli. Yetkililer uyarılmalı. Unutmadan köşegenleri aynı zamanda açıortay olduğuna göre, güneşli hava aynı ölçüde etkili olacak.


If You Enjoyed This Post Please Take a Second To Share It.

You Might Also Like

Stay Connected With Free Updates

Subscribe via Email

3 elemanlı yorum kümesi:

Yorumlarında isimler veya takma isimler mutlaka yer alsın. Türk diline aykırı olmasın. Şöyle olsun, böyle olsun.

вuяcynι dedi ki...

kareyi sefiorum güneşe bakan tüm kenarlarını da..burun büküyorum üçgene..nasılsa o yağmurlu hawaları sevio bilirim.ııhhh işte!

pilaki dedi ki...

bizim piknik yattı desene...özel bir dikdörtgen olan kare için bu hava durumu geçerli sevgili abaküs bunu sormak istiyorum..

Adsız dedi ki...

evet evet, yağış daha çok dikdörtgenin bazı kesimlerinde görülecek, diyebiliriz pilaki.

karede yaşamaya devam edin, derim o zaman, burcyni :)

Sitenin yazarı

Erdinç Korkmaz