google-site-verification=Q6ZwQRXiOaJnqS-cgg4nFfP_c10yadaNmmrIUXuvb9w Müzik Haberleri : Üç mü, dört mü? | aylak abaküs*



Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon

Müzik Haberleri : Üç mü, dört mü?

Perşembe, Haziran 21, 2007
4 elemanlı yorum kümesi


Matematik müzik otoriteleri günlerdir bunu tartışıyorlar. Son günlerde epey bir gündeme gelen grup Gripin bilindiği gibi albümleri 'Hikayeler Anlatıldı' da üç' e bir şarkı yapmışlardı. Bu şarkı üzerine havalara uçan üç, Gripin'e teşekkür etmişti.

İşler buraya kadar yolunda, fakat Gripin bu, ilaç kutusunda durduğu gibi durur mu? Yeni ve çok güzel şarkılar yapmaya devam ettiler. Tahmin edin, ne oldu? İşte çoktan seçmeli mini sınav:

A)Hiçbir şey
B)Çok şey
C)Soru neydi?

D)Gripin dört diye bir şarkı daha yaptı.
E)Hepsi

Çözüm:

A ve B şıkları yoruma açık olduğundan doğru seçenek olamazlar. C şıkkı da görüldüğü gibi soruya soruyla karşılık vermiş, böylesi bir sınavda bu da doğru cevap olamaz. E şıkkına gelince, bu bildiğimiz kadarıyla dört bayandan oluşan bir R&B grubuydu, konuyla bir alakası yok görüldüğü üzere. Öyleyse, doğru cevap tabii ki en uzun olan seçenek (yoksa öss'de bu taktiği hiç kullanmadınız mı?) olan D şıkkı.

'Hadi canım ordan!' dediğinizi duyar gibi oldum, ama aynen öyle oldu. Papucu dama atılan 3 kendi şarkısını defalarca dinledikten sonra kendini tamamen rap müziğe verdi. Haberi alan dört ise tedirgin bir bekleyiş içinde. Üç, dört diye şarkı yapan beşi de yapmaz mı?

Üçün şunu bilmesi gerekiyor ki ilkler daima özel olmuştur. Bu sebepten ona bir torpil geçiyoruz demiyorum, üçü de dinliyoruz, dördü de dinliyoruz, hatta beşi yapsınlar onu da dinler sonra tekrar üçü dinleriz, 3-4-5 üçgeni elde ederiz diyorum.

Bol melodili günler...

(fea)

If You Enjoyed This Post Please Take a Second To Share It.

You Might Also Like

Stay Connected With Free Updates

Subscribe via Email

4 elemanlı yorum kümesi:

Yorumlarında isimler veya takma isimler mutlaka yer alsın. Türk diline aykırı olmasın. Şöyle olsun, böyle olsun.

joone dedi ki...

5'i yaptılar zaten merak etmeyin..
bi sonraki albümde dinlersiniz..

Mirela dedi ki...

yazılarınız güzelmiş. özellikle Müzik Haberleri : Üç mü, dört mü? konusu çok ilgimi çekti.. matematiği ben de severdim ama lisedeki hocam nefret ettirdi):

Sitenin yazarı

Erdinç Korkmaz