google-site-verification=Q6ZwQRXiOaJnqS-cgg4nFfP_c10yadaNmmrIUXuvb9w Magazin haberi: Altın erik ödül töreni | aylak abaküs*



Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon

Magazin haberi: Altın erik ödül töreni

Cumartesi, Mayıs 26, 2007
2 elemanlı yorum kümesi


Geleneksel olarak her yıl düzenlenen altın erik yarışmasında en iyi fonksiyon ödülü sahibini buldu.


Gecede matematik sosyetesi biraraya geldi. Kıyafetiyle göz kamaştıran 17 yeni sevgilisi 125 ile basına poz verdi. 125 ile seviyeli bir beraberlikleri olduğunu belirten 17 evliliği henüz düşünmediklerini de ekledi. Bilindiği gibi 17 geçenlerde asal olmayan bir sayıyla asla beraber olmayacağını söylemişti. Bu sürpriz beraberlik hepimizi şaşkına çevirdi.


En iyi fonksiyon ödülünün sahibi olan 'sabit fonksiyon' ise ödülünü alırken hiç değişmeyeceğini de belirtti. Sanki evden aceleyle çıkmış gibi bir havası olan sabit fonksiyon, kendi modasını yarattığını ve diğerlerinden her zaman farklı olması gerektiğini ekledi. Geceye güzelliğiyle damga vuran 'birim fonksiyon' ise sabit fonksiyonu çok sevdiğini söyledi. Ne diyelim, mutlulukları daim olsun.


Gecede fibonacci serisine ait sayıların yanyana durmaktan canlarının sıkıldığını tahmin ettik. Sayıların köşe bucak birbirlerinden kaçmaları bizim gözümüzden kaçmadı. 13 ise her zamanki gibi dipteydi, sondaydı, depresyondaydı. Aldığımız duyumlara göre aşırı alkol alan 13 geçtiğimiz günlerde komaya bile girmiş! Sebebi ise her daim uğursuz nitelendirilmesi tabii ki.


Ayrıca 82 gram fazlalığı olan 95'in sıkı bir diyetle ideal kilosuna kavuşmuş olduğunu öğrendik. 95 diyetin içeriğini ise sır gibi saklasa da abaküs magazin servisi olarak gizli formülü ele geçirdik, meğer 95, 95 gün boyu hiçbir şey yememiş!


Sayı olmak vardı şu dünyada...

(fea)

If You Enjoyed This Post Please Take a Second To Share It.

You Might Also Like

Stay Connected With Free Updates

Subscribe via Email

2 elemanlı yorum kümesi:

Yorumlarında isimler veya takma isimler mutlaka yer alsın. Türk diline aykırı olmasın. Şöyle olsun, böyle olsun.

Friedrich Camus dedi ki...

Ahahahahah blogunuzu baştan sona okudum, bundan sonra sıkı takipçinizim efendim. Her an konseptinizden bir şeyler de araklayabilirim haberiniz ola.

Selam ettim ve gittim.

Adsız dedi ki...

beğendiğinize sevindim. ben de teşekkür ettim ve gittim :)

Sitenin yazarı

Erdinç Korkmaz