google-site-verification=Q6ZwQRXiOaJnqS-cgg4nFfP_c10yadaNmmrIUXuvb9w Haber: Sahte Diplomalı Küre | aylak abaküs*



Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon

Haber: Sahte Diplomalı Küre

Salı, Temmuz 31, 2007
2 elemanlı yorum kümesi


Matematikte kaçak çalışan sahte diplomalı küre yakalandı. Aldığımız bilgilere göre sahte geleceği gösteren küre diploması yapan küre, gelecekten en iyi kendisinin haber verdiğini iddia ediyor, yaşadıkları kötü olaylar sebebiyle umudunu geleceğe taşıyan zavallı matematik üyelerinin saf ve temiz duygularını sömürüyormuş. Bu kürenin madurlarından epeyce yaşlı bir yamukla konuştuk:

-Bu küre tarafından kandırıldığınızı iddia ediyorsunuz?

+Öncelikle bu kürenin Allah'ından bulmasını temenni ediyorum evladım. Beni eğer biraz kenarlarınıza güvenirseniz matematikteki parlak günlerinize en yakın zamanda geri döneceksiniz diyerek kandırdı. Onu dinleyip tekrar geometri işlemlerine katılmaya karar verdim, ama ne mümkün... Bu kenarlar artık ayakta duramıyor ki, işlemin tam ortasında küt diye düşüverdim, tüm açılarım zarar gördü ve herkes bana lanet etti. Bir daire 'emekliliğin dolmamış mıydı senin bey amca, zuhahahahahah' diyerek arkamdan kahkahalar patlatıverdi. Bunun üzerine ben de şikayet ettim bu küreyi, epey bir madur olduğunu sonradan anladık biz de.

Küre madurları biraraya gelerek 'Mor Küre Grubu'nu kurmaya karar verdiler ve ilk icraat olarak haklarını matematik dünyası döndükçe arayacaklarına ant içtiler.

Sahte Küre'nin şimdilik tutuksuz yargılanmasına karar veren Matematik Mahkemesi daha uzun yıllar bu davayla uğraşacak gibi gözüküyor.

Abaküs Haber Ajansı sizler için sundu. Esen kalın, sahte kürelerden uzakta kalın.

(resim)

(fea)

If You Enjoyed This Post Please Take a Second To Share It.

You Might Also Like

Stay Connected With Free Updates

Subscribe via Email

2 elemanlı yorum kümesi:

Yorumlarında isimler veya takma isimler mutlaka yer alsın. Türk diline aykırı olmasın. Şöyle olsun, böyle olsun.

Adsız dedi ki...

uyardığın için sağol abaküs, ne dalkavuk küreymiş be...

Sitenin yazarı

Erdinç Korkmaz